Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

edebiyat, kitap, tarih, sanat, şiir, genel kültür, felsefe, roman, öykü, hikâye, derleme, eleştiri, özel dizi, sergi kitapları, katalog, meridyen, çizgi roman, delta, cogito, doğan kardeş, kâzım taşkent, klasik yapıtlar, çocuk, kitap-lık, sanat dünyamız,atatürk,okul öncesi


      AÇIKLAMA       YORUMLAR

Söyleşi: Nuray Mestci

• İyi yemek pişirmenin temel kuralları nelerdir?

• Balık alırken ve pişirirken nelere dikkat edilmelidir?

• İyi turşu yapmak için neye dikkat etmek gerekir?

• Kırmızı et terbiyesi nasıl yapılır?

• Leziz börek ve helva yapmanın sırrı nedir?

Sevim Gökyıldız, bir yemek tutkunu ve binden fazla özel yemek tarifinin kaynağıdır. Türk mutfağını gerek yurtiçinde, gerek uluslararası alanda temsil eden isimlerden biridir.

Nuray Mestci, aylık yemek dergisi Lezzet’ in kurucu editörüdür. Halen yemek kitapları yazıyor, çevirmenlik ve serbest gazetecilik yapıyor.

Yılı : 2007
ISBN : 9789944880374
Genişlik : 13
Yükseklik : 19,5
Sayfa Sayısı : 99


"Sevim Gökyıldız" Kitapları    Bu yazarın tüm kitapları için tıklayınız.