Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

edebiyat, kitap, tarih, sanat, şiir, genel kültür, felsefe, roman, öykü, hikâye, derleme, eleştiri, özel dizi, sergi kitapları, katalog, meridyen, çizgi roman, delta, cogito, doğan kardeş, kâzım taşkent, klasik yapıtlar, çocuk, kitap-lık, sanat dünyamız,atatürk,okul öncesi


      AÇIKLAMA       YORUMLAR

Balık Yemekleri

300’den fazla Balık ve Kabuklu Deniz Ürünü tarifini 1500 adet renkli fotoğrafla kolayca hazırlayabileceksiniz.

Yağ oranları düşük, protein, mineral ve vitamin miktarları yüksek olan balık ve diğer deniz ürünleri, bu kitaptaki tariflerle leziz mönülerin vazgeçilmezleri olacaklar.

Bu tariflerle karidesi kızartıp ağırlaştırmaktan, balıkları ise fazla pişirerek enfes lezzetlerini unlu soslarla gizlemekten kurtulacaksınız.

Ve tadı damağınızda kalacak bir balık ya da deniz ürünü yemeğini yarım saatten az sürede servis etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

 

İÇİNDEKİLER

BALIK YEMEKLERİ

ARAÇ GEREÇLER

BALIK SATIN ALMA VE HAZIRLAMA

BALIK PİŞİRMEK

BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ İÇİN SOSLAR

KABUKLULARIN ALIMI VE HAZIRLANMASI

BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ KATALOĞU

DENİZ BALIKLARI

TATLI SU BALIKLARI

KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ BALIKLAR

SALAMURA BALIKLAR

KONSERVE BALIKLAR

TÜTSÜLENMİŞ BALIKLAR

BALIK SOSLARI VE EZMELER

KABUKLULAR

KARINDANBACAKLILAR

YUMUŞAKÇALAR

YENİLEBİLİR DİĞER DENİZ CANLILARI

BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ TARİFLERİ

ÇORBALAR

APERİTİFLER

KREMA, EZME VE YAHNİLER

SALATALAR

GÜNLÜK ANA YEMEKLER

MAKARNA VE PİRİNÇLİ YEMEKLER

HAFİF VE SAĞLIKLI YEMEKLER

DAVETLER İÇİN ZARİF YEMEKLER

DİZİN

Çevirmen : Volkan Yalçıntoklu
Orijinal Adı : Fish & Shellfish
Yılı : 2009
ISBN : 9789944885423
Genişlik : 17,5
Yükseklik : 23
Sayfa Sayısı : 512

Yorum yapma kapalı.



"Kate Whiteman" Kitapları    Bu yazarın tüm kitapları için tıklayınız.