Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

edebiyat, kitap, tarih, sanat, şiir, genel kültür, felsefe, roman, öykü, hikâye, derleme, eleştiri, özel dizi, sergi kitapları, katalog, meridyen, çizgi roman, delta, cogito, doğan kardeş, kâzım taşkent, klasik yapıtlar, çocuk, kitap-lık, sanat dünyamız,atatürk,okul öncesi


      AÇIKLAMA       YORUMLAR

İpek Yolu Mutfağı – Ortadoğu ve Ötesinden Yemek Tarifleri

Birbirinden sürekli etkilenmiş ülke mutfaklarıyla Ortadoğu etkileyici bir yemek kültürüne ev sahipliği yapar. Mezeler, çorbalar, fırın yemekleri, kebaplar, salatalar ve tatlıların süslediği sofralar bu kültürün merkezinde yer alır. İran doğumlu İngiliz şef Sabrina Ghayour’a Observer Food Monthly 2014 yılı en iyi yemek kitabı ödülünü kazandıran İpek Yolu Mutfağı bu zenginliği 100 özgün tarifle sunuyor.

Tanıdık tatların hemen yanı başımızdaki muhteşem lezzetlerle olağanüstü birlikteliği sizleri bekliyor…

Çevirmen : Meltem Savcı
Orijinal Adı : Persiana
Yılı : 2015
ISBN : 9786053324843
Genişlik : 19,5
Yükseklik : 25,5
Sayfa Sayısı : 240


"Sabrina Ghayour" Kitapları    Bu yazarın tüm kitapları için tıklayınız.