Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

edebiyat, kitap, tarih, sanat, şiir, genel kültür, felsefe, roman, öykü, hikâye, derleme, eleştiri, özel dizi, sergi kitapları, katalog, meridyen, çizgi roman, delta, cogito, doğan kardeş, kâzım taşkent, klasik yapıtlar, çocuk, kitap-lık, sanat dünyamız,atatürk,okul öncesi


      AÇIKLAMA       YORUMLAR

İtalyan Mutfağı

İtalyan yiyecek malzemelerini, pişirme tekniklerini üç yüz ayrıntılı tarifle birlikte sunan profesyonel bir çalışma.

• İtalyan Mutfağı tüm geleneksel İtalyan malzemelerine tamamen renkli görsel bir rehber sunar. Malzemelerin tarihleri ve mutfaktaki kullanımları ile önemli hazırlık ve pişirme teknikleri hakkında bilgi verir.

• 300’ün üzerindeki klasik tarif, hem yöresel klasikler hem de çağdaş yaratımlarla, her biri tamamen renkli fotoğraflandırılmış, adım adım talimatlarla örneklendirilmiştir.

• Bu kitapta sebzeler, salatalar, hamur işleri, deniz mahsulleri, kümes hayvanları, etler ve tatlılar için mükemmel tarifler ile risottolar, polenta ve bütün makarna tarifleri yer alır.

• Bruschetta, pizza alla margherita, fırınlanmış lazanya, fritto misto, İtalyan sebze çorbası, tiramisu ve zabaglione gibi ünlü yemek ve tatlıların tariflerini sunar.

• Kendi makarnalarınızı yapmak için adım adım tarifler içerir.

• İtalyan mutfağı hakkında ansiklopedik bir başvuru kitabıdır.

Çevirmen : Volkan Yalçıntoklu
Yılı : 2008
ISBN : 9789944881432
Genişlik : 17,5
Yükseklik : 22,5
Sayfa Sayısı : 512


"Angela Boggiano" Kitapları    Bu yazarın tüm kitapları için tıklayınız.